November

Halloween 1. november på Ragnarock

Vi glæder os til en (u)hyggelig fredag! Tag hele familien med til Halloween på Cafe Ragnarock by Freunde fra kl.17-21.

Vi serverer lækker græskarsuppe for en 50’er samt en række andre ting fra menukortet.

Smag også vores halloween cupcakes og bliv malet i ansigtet som en zombie eller noget andet uhyggeligt.

Pubquiz 1. november i Café Freunde Trekroner

Så er det igen tid til en aften fuld af skæg, sjov, drinks og gode venner! Vi inviterer til Freundes pubquiz d. 1. november kl. 20:00. Det koster 50 kr. at deltage, et beløb der senere bliver givet til et godt formål efter vindernes ønske. Det er muligt at booke bord i cafeen til lidt spisning inden quizzen går i gang, så både maverne og hovedet er klar 😉

Hvert hold må bestå af op til fire deltagere. Tilmedning sker på tlf.: 46 13 43 53.

Vi glæder os til at quizze med jer og til at se hvem der bliver de heldige vindere af vandrepokalen denne gang

Mortens Aften på Café Freunde 10. november

Søndag den 10. november serverer vi en lækker Mortens Aften menu i caféen fra 17-21. Prisen er 229,- pr. person, og menuen består af:
Stegt andebryst, kartofler, andesauce, karamelliseret æblekompot m. svesker & stjerneanis og grønkålsalat m. friske figner, tørrede tranebær & valnødder- Rødkålssalat m. appelsin, æblecidereddike & dadler. Der er gammeldags æblekage til dessert.

Bestil bord på hjemmesiden lige her. 

Alletiders Roskilde Jul 23. og 24. november i Hal 9 på Musicon

Kom med til årets hyggeligste julemarked! Roskilde julemarked byder indenfor til 1800 m2. julehygge i Hal 9 på Musicon d. 23. og 24. november 2019 fra kl. 10:00-16:00.

Vanilje-event i Café Freunde Trekroner 26. november

Julen nærmer sig langsom, og ihh hvor vi glæder os! I den anledning inviterer vi til det hyggeligste vanilje-event i samarbejde med “Vaniljen”, som importerer den lækreste kvalitetsvanilje. Det koster 99 kr. at deltage. Dette er inklusiv smagsprøver på skønne julesmåkager bagt med vaniljen. Derudover er der intet julearrangement uden glögg, så Freundes hjemmelavede glögg står selvfølig også klar! Så kom og få en hyggelig aften, hvor du bliver klogere på vanilje, samt får muligheden for at købe kvalitets-vanilje med hjem til dit julebageri.

Arrangementet finder sted tirsdag d. 26 kl.19-20. Tilmeldning sker over 46134353 – vi glæder os til at se jer.

December

Alletiders Jul på Torvet fra 14.-22. december

Vi glæder til at se jer til jul på Stændertorvet fra 14.-22. december. Åbningstider: mandag-fredag: 12-19. Lørdag-søndag 10-15.