+45 46 13 43 53

Om Os

Caféens åbningstider:

Mandag-fredag:
10:00 – 20:00

Lørdag-søndag:
10:00 – 16:00

Book bord eller bestil take-away på 46 13 43 53

Om Café Freunde Trekroner

 

I vores hyggelige café er der plads til alle, og vi laver mad, der er til at forstå – det syntes vi nemlig smager bedst!

Vi bager brød fra bunden, bruger årstidens bedste råvarer i vores mad og har et team af dygtige kokke og barpersonale, der vil gøre alt for at give dig velsmagende spiseoplevelser og yde den allerbedste service med et smil på læbe, så din oplevelse som gæst hos Café Freunde giver dig lyst til at besøge os igen snart!

Vi har åbent alle ugens dage, så kom endelig forbi og spis morgenmad, frokost, snacks og aftensmad i caféen eller tag det med som to-go. God kaffe og dejlige kager lavet af vores dygtige konditor byder vi også altid på.

I weekenden kan I nyde vores table-sharing brunch fra kl.10-14. 

På Café Freunde laver vi mad fra bunden

Besøg Café Freunde

 

Café Freunde åbnede dørene til Akacielunden 9 i februar 2016.

Her byder vi indenfor til 700 kvm. café, selskabslokale, livsstilsbutik og blomsterværksted.

Besøg Caféen på Akacielunden 9 i Roskilde

 

Zusammen

 

Mens du venter på din mad, kan du besøge vores nabo-butik Zusammen, der er en livsstilsbutik med alt, hvad hjertet begærer indenfor tøj, sko, tasker, smykker, hudpleje, parfume, interiør og delikatesser.

Butikkens åbningstider:
Mandag – fredag
10:00-18:00

Lørdag – søndag (helligdage)
10:00-15:00

Besøg Zusammens webshop.

Besøg Zusammen, lige ved Café Freunde i Roskilde

Dankbar

Café Freunde og Zusammen er en del af Dankbar ApS, som er et højtspecialiceret behandlingstilbud.

Dankbars primære opgave er at sørge for, at sårbare og psykisk sårbare unge og deres familier får de bedste muligheder for at komme til at arbejde på deres egen udvikling.

Derfor vil du, når du besøger vores café, butik eller deltager i vores lokale arrangementer møde unge, som med en blanding af stolthed, nervøsitet og glæde gerne vil bidrage.

Læs mere om Dankbar her

Kokke på café Freunde

Løvebakkehus

 

Vores gård “Løvebakkehus” i Viby syd for Roskilde er et sted, hvor Dankbars dygtige medarbejdere nænsomt og ordentligt hver dag tilbyder nye udviklingsmuligheder, hvor der tales åbent om psykisk sygdom, og hvor troen på at blive rask, at få en uddannelse, blive selvforsørgende og mest af alt begynde at nyde livet igen er allestedsnærværende.

Vi arbejder på gården på at blive selvforsynende med grøntsager, frugt og bær til vores caféer med den gode smag og kvalitet i fokus. Og de af vores afgrøder, som ikke kan bruges, ryger tilbage til vores kaniner, høns og geder. Fra jord til bord og tilbage igen.

Følg gerne med på Løvebakkehus’ facebook side her
Løvebakkehus - Café Freundes samarbejdspartner