+45 46 13 43 53

Om Os

Caféens åbningstider:

Mandag – fredag:
10:00 – 20:00

Lørdag – søndag:
10:00 – 16:00

Book bord eller bestil take-away på 46 13 43 53

Vores koncept

I vores hyggelige café er der plads til alle, og vi laver mad, der er til at forstå – det syntes vi nemlig smager bedst!

Vi bager brød fra bunden, bruger årstidens bedste råvarer i vores mad og har et team af dygtige kokke og barpersonale, der vil gøre alt for at give dig velsmagende spiseoplevelser og yde den allerbedste service med et smil på læbe, så din oplevelse som gæst hos Café Freunde giver dig lyst til at besøge os igen snart!

Vi har åbent alle ugens dage, så kom endelig forbi og spis morgenmad, frokost, snacks og aftensmad i caféen eller tag det med som to-go. God kaffe og dejlige kager lavet af vores dygtige konditor byder vi også altid på.

I weekenden og på helligdage har vi table-sharing brunch fra 10-14. En eksklusiv, hyggelig og velsmagende brunch KUN til dig og dine. I skal ikke tænke på andet end at have det rart sammen. Vi kommer til jer ved bordet.

 

Besøg Café Freunde

Café Freunde åbnede dørene til Akacielunden 9 i februar 2016.

Her byder vi indenfor til 700 kvm. café, selskabslokale, livsstilsbutik og blomsterværksted.

 

 

Zusammen

 

Mens du venter på din mad, kan du besøge vores nabo-butik Zusammen, der er en livsstilsbutik med alt, hvad hjertet begærer.

Skal du have en buket blomster med hjem eller måske en grøn plante til vinduet, kan du finde dette i Zusammens blomsterafdeling.

Find Zusammens webshop her.

Butikkens åbningstider:
Mandag – fredag
10:00-18.00

Lørdag – søndag (og helligdage)
10:00-15:00

Dankbar

Café Freunde og Zusammen er en del af Dankbar ApS, som er et højtspecialiceret behandlingstilbud.

Dankbars primære opgave er at sørge for, at sårbare og psykisk sårbare unge og deres familier får de bedste muligheder for at komme til at arbejde på deres egen udvikling.

Derfor vil du, når du besøger vores café, butik eller deltager i vores lokale arrangementer møde unge, som med en blanding af stolthed, nervøsitet og glæde gerne vil bidrage.

Læs mere om Dankbar her

Løvebakkehus

Vores gård “Løvebakkehus” i Viby syd for Roskilde er et sted, hvor Dankbars dygtige medarbejdere nænsomt og ordentligt hver dag tilbyder nye udviklingsmuligheder, hvor der tales åbent om psykisk sygdom, og hvor troen på at blive rask, at få en uddannelse, blive selvforsørgende og mest af alt begynde at nyde livet igen er allestedsnærværende.

Vi arbejder på gården på at blive selvforsynende med grøntsager, frugt og bær til vores caféer med den gode smag og kvalitet i fokus. Og de af vores afgrøder, som ikke kan bruges, ryger tilbage til vores kaniner, høns og geder. Fra jord til bord og tilbage igen.

Følg med på Løvebakkehus’ facebook side her